ЖИТТЯ

Зіткнення велосипедистів та наркотики: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 13 червня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 13 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:19. Переяслав. Під час патрулювання поліціянти виявили у чоловіка 1995 р.н. згорток із речовиною, зовні схожою на коноплі. Пізніше стало відомо, що чоловік мав при собі 2 г канабісу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

13:54. Переяслав. Лікарі повідомили поліції, що хлопцю 2011 р.н. діагностували перелом стегнової кістки. За його поясненнями, їдучи велосипедом, він зіткнувся з іншим велосипедистом. За цим фактом можуть відкрити кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

19:27. Переяслав. Поліції повідомили про зникнення жінки, яка хворіє на шизофренію. Це трапилося вже не вперше. У відділі нам повідомили, що у той же день жінку знайшли. Вона звернулася до правоохоронців із заявою про нерозгляд повідомлення, пояснювала, що нікуди не зникала.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та в Денисах (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, що в Переяславі нещодавно сталось дві пожежі трав’яного настилу. Рятувальники з ними впоралися.

Нагору