ЖИТТЯ

У Переяславі безкоштовно стерилізують безпритульних тварин: куди звертатися

Благодійний фонд “Happy Paw” вже 10 років допомагає безпритульним тваринам. Нещодавно розпочав програму стерилізації тварин у містах Київської області.

Благодійний фонд “Happy Paw” за фінансової підтримки канадських партнерів “Ветеринари без кордонів” у травні запустили програму стерилізації безпритульних тварин у містах Київської області. За перші три тижні кампанії вдалось простерилізувати вже 250 безпритульних тварин (175 котів та 75 собак) у Фастові, Обухові, Переяславі та Боярці. Зараз триває налагодження процесу стерилізації у Борисполі та Українці. Детальніше про це Інформатору розповіли представники фонду.

У Переяславі за сприяння ГО “Кіт у чоботях” та ГО “У добрі руки” стерилізували 12 котів та 2 собак. Програма триватиме до 30 червня, тож якщо ви допомагаєте безпритульним тваринам або знаєте тих, кому потрібна допомога, не зволікайте із записом:

  • (095) 595-26-67 Таня (для стерилізації собак);
  • (066) 695-69-28 Тетяна (для стерилізації котів).

“Happy Paw” — благодійний фонд, який допомагає безпритульним тваринам понад 10 років. Фонд впровадив і розвиває програми опіки, допомоги тваринам у притулках, популяризує адопцію тварин, допомагає тяжкохворим тваринам, виховує у дітей гуманне ставлення до тварин у рамках програми “Біоетика”. З часу повномасштабного вторгнення фонд витратив 6,5 мільйонів гривень на
підтримку тварин.

Нагадуємо, що під час дії воєнного стану в Переяславі дещо змінився графік автобусів. Який він зараз, дізнавайтеся за посиланням.

Нагору