ЖИТТЯ

У Переяславі пенсіонерам роздають тушковане м’ясо: відеорепортаж

У Переяславі пенсіонери отримують тушковане м’ясо. Чи багато охочих?

Сьогодні, 16 червня, у Переяславі у Центрі культури та мистецтв (перший корпус, колишній НЦК “Зустріч”) на вулиці Сковороди, 81 почали роздавати тушковане м’ясо пенсіонерам. Отримати продуктову допомогу можна з 9:00 до 16:00, маючи при собі паспорт та пенсійне посвідчення. Інформатор побував на місці події, де із самого ранку зібралося багато охочих отримати м’ясо. Видавали по дві банки на одну особу.

Як повідомив міський голова Переяслава Вячеслав Саулко, тушковане м’ясо – це допомога від держави. М’ясо надали ще в перші дні війни як стратегічний запас, який використовували для потреб тероборони та ЗСУ. Наразі є можливість допомогти пенсіонерам. Також не відмовлятимуть у такій допомозі внутрішньо переміщеним особам.

Видавати м’ясо планують до 24 червня. На цю благодійну ініціативу передбачено 20 тисяч банок. Вячеслав Саулко зазначив, що не всі пенсіонери можуть самостійно дістатися до потрібного місця для отримання допомоги, тому планують за можливості доставити їжу тим, хто не зможе забрати її самотужки.

Нагадуємо, що благодійний фонд “Happy Paw” вже 10 років допомагає безпритульним тваринам. Нещодавно розпочав програму стерилізації тварин у містах Київської області.

Юлія Кравченко

Відео: Дмитро Кусай

Нагору