ЖИТТЯ

У Переяславі з нагоди Дня батька привітали чоловіків, які виховують дітей самостійно

Напередодні Дня батька в Переяславі привітали татусів, які самостійно виховують дітей. Психолог провів із батьками рекомендаційну бесіду, після чого вони отримали продуктові набори у подарунок.

У третю неділю червня в Україні щорічно відзначають День батька. З цієї нагоди вчора, 17 червня до міського Центру соціальних служб Переяславської міської ради запросили татусів, які самостійно виховують дітей з тих чи інших причин. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради.

Директорка Центру соціальних служб Юлія Лялька привітала чоловіків й виразила їм слова вдячності. Психологиня центру Лілія Конченко поспілкувалася з ними й надала рекомендації щодо виховання дітей, котрим не вистачає материнської любові. На закінчення зустрічі батьки отримали продуктові набори, сформовані центром соціальних служб за сприяння міської ради.

Нагадуємо, навчання у школах та виховання у дитсадочках дітей з особливими потребами – нелегкий процес, але приділяти йому увагу необхідно. Нещодавно ми розповідали про труднощі, які виникають у родинах з такими дітками, на прикладі історії маленького Захара Зубенка з Переяслава.

Фото з сайту міської ради

Нагору