ЖИТТЯ

На Київщині продовжили дію комендантської години

Комендантську годину на Київщині продовжили. Допоки вона триватиме?

На території Київської області, зокрема у Переяславській громаді, комендантська година діятиме щодня з 23:00 до 5:00. Такі тимчасові обмеження запроваджуються з 19 до 26 червня щонайменше. Надалі їх можуть продовжити. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний сайт Київської ОВА.

Під час комендантської години заборонено перебування цивільного населення на вулицях та в інших громадських місцях. Виняток – задіяність людини в роботі критичної інфраструктури, про що має бути підтвердження у вигляді спецперепустки встановленого зразка. При собі також необхідно мати документ, що підтверджує особу.

“Під час воєнного стану важливо дотримуватися вимог та рішень, що запроваджуються на місцях. Такі заходи допомагають захистити населення від провокаційних дій ворога. Дотримуйтеся правил безпеки і бережіть себе та близьких”, – зазначає голова КОВА Олексій Кулеба.

Нагадуємо, рибоохоронний патруль за два тижні викрив 26 правопорушень. Порушення принесли збитки на суму понад 213 тисяч гривень.

Нагору