ЖИТТЯ

Легкоатлети із Переяслава здобули сім медалей на турнірі в Білій Церкві

У Білій Церкві провели благодійний турнір з легкої атлетики на підтримку ЗСУ. Вдало виступили вихованці Переяславської ДЮСШ.

15 червня у Білій Церкві відбувся відкритий благодійний турнір з легкої атлетики на підтримку ЗСУ серед юнаків та дівчат 2005 р.н. і молодших. Команда легкоатлетів Переяславської ДЮСШ також взяла участь у турнірі й показала гарні результати – здобула три “золота” та чотири “срібла”. Про це повідомили на Facebook-сторінці ДЮСШ, передає Інформатор.

Перемогу в бігу на 100 метрів з результатом 11,1 сек. виборов Владислав Ємець. Срібним призером на цій же дистанції став Станіслав Коноваленко (11,6 сек.). Срібним призером в молодшій віковій групі в бігу на 100 метрів став Ярослав Черниш (11,8 сек.). А в дистанції на 300 метрів він здобув перемогу (37,9 сек.).

У 600-метрівці з результатом 1 хв. 26 сек. перемогу здобув Денис Могильний. Срібним призером на цій же дистанції став Руслан Кравчук (1 хв. 27 сек.). Карина Тищенко в бігу на 600 метрів із результатом 1 хв. 43,7 сек. стала срібною призеркою турніру.

Тренує наших спортсменів Микола Мальченко.

Нагадаємо, що 21 червня на березі річки в Переяславі можна буде безкоштовно зайнятися йогою. Як доєднатись, дізнавайтесь тут.

Нагору