ЖИТТЯ

ДТП, погрози та перевірка під час комендантської години: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 19 червня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 19 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:26. Переяслав. Поліції повідомили, що на вулиці Шкільній сталася ДТП – зіткнулись автівки Nissan та Mitsubishi. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). 

13:37. Переяслав. Заявник повідомив поліції про те, що на вулиці Соборній авто ВАЗ в’їхало в Renault Duster. Після цього водій ВАЗ втік. За цим фактом поліція зібрала матеріали щодо ДТП зі зниклим.

19:05. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що жінка за кермом автомобіля Audi, перебуваючи в неадекватному стані, здала назад та в’їхала у ВАЗ. Учасники події розібрались самостійно.

19:59. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що зранку її сусіди, переселенці з Херсону, в алкогольному стані погрожували, що спалять її будинок. Поліціянти, прибуваши на місце події, заявницю не виявили. Від зустрічі вона відмовилась.

0:32. Переяслав. Поліції повідомили, що біля будинку перебуває група людей, чим порушують комендантську годину. Прибувши за вказаною адресою, поліція встановила, що на місці перебувають військовослужбовці. У них перевірили військові квитки, порушень не виявили.

Також за добу поліція зареєструвала чотири смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі та одну в Козлові (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 17 червня у Переяславі сталася ДТП. Деталі дізнавайтесь тут. 

Нагору