Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

ДТП на скутері, дітей вигнали з дому: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 21 червня переяславські поліцейські мали 34 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 21 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 34 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:07. Переяслав. Заявниця повідомила, що її племінниця викрала в неї 38 тисяч гривень. За цим фактом відібрали заяву. Триває перевірка.

15:18. Студеники (Студениківська ТГ). Поліції повідомили по ДТП біля церкви. Заявник зазначив, що водій скутера, ймовірно, в’їхав у обочину дороги. Чоловіка 1986 р.н. госпіталізували до березанської лікарні для обстеження. На місці події поліцейські склали схему ДТП. У постраждалого – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забій грудної клітки та закритий перелом лівої ключиці. Є підозра, що він був у стані алкогольного сп’яніння.

21:03. Переяслав. Жінка розповіла поліції, що неподалік автостанції виявила двох неповнолітніх дітей – 11-річного хлопчика та 12-річну дівчинку без супроводу дорослих. Вони повідомили, що їх з дому вигнала бабуся із села Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця зазначила, що діти налякані, голодні та замерзли. У відділі поліції нам розповіли, що їх передали голові Циблівської громади.

22:34. Переяслав. Поліції повідомили, що хлопцю 2015 р.н. у лікарні діагностували забій грудної клітки. Пояснив, що його побила знайома дівчинка. За цим фактом відібрали заяву.

22:38. 90 кілометр траси Київ-Харків, біля села Козлів (Студениківська ТГ). Працівник поліції зупинив автомобіль Opel Vectra. Під час поверхневої перевірки у водія 1994 р.н. виявили згорток, у якому було 5 грамів канабісу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). 

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): одну в Переяславі та дві у селі Пологи-Чобітьки (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, що на території Київської області з 20 червня відкрився рибальський сезон. Які умови риболовлі, дізнавайтеся за посиланням.

Нагору