Інформатор Переяслав

ЖИТТЯ

Крадіжка косметики та побиття чоловіка: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 22 червня переяславські поліцейські мали 28 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 22 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:18. Циблі (Циблівська ТГ). Заявник повідомив поліції, що неподалік дитячого табору виник конфлікт із 4-ма невідомими особами, які, з його слів, хочуть відключити комунікації. У відділі поліції нам розповіли, що конфлікт врегульовано мирним шляхом, від написання заяви відмовилися.

14:02. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про крадіжку косметики з магазину на суму 463 гривні. Зі слів заявниці, викрала товар невідома дівчинка. Наразі ведеться перевірка.

18:51. Переяслав. До поліції надійшла письмова заява від чоловіка про те, що з його банківської картки невідома особа зняла 23800 гривень. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 ККУ (Шахрайство).

20:15. Переяслав. Поліції повідомили про госпіталізацію чоловіка з численими травмами – струс головного мозку, закрита черепно-мозкова травма, забійна рвана рана скроневої ділянки голови зліва, забій грудної клітки та забій черевної порожнини. Зі слів потерпілого, його побили. Працівники лікарні надали чоловікові медичну допомогу, але від написання заяви до поліції він відмовився.

23 червня, 2:36. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). Жінка повідомила поліції, що її невістка б’є свекра. У відділі поліції нам пояснили, що жінка не могла нормально пояснити причину виклику, мова нечітка, верзе нісенітниці.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): одну в Семенівці (Студениківська ТГ) та одну у Вовчкові (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, що протягом останнього тижня на Бориспільщині правоохоронці виявили 17 нетверезих водіїв. Зокрема, поліція Переяслава зупинила п’яного чоловіка за кермом мікроавтобуса.

Нагору