ЖИТТЯ

Комендантську годину на Київщині знову продовжили

Комендантську годину на Київщині продовжили. Допоки вона триватиме?

На території Київської області, зокрема у Переяславській громаді, комендантська година діятиме щодня з 23:00 до 5:00. Такі тимчасові обмеження запроваджуються з 25 червня до 3 липня щонайменше. Надалі їх можуть продовжити. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на офіційний сайт Київської обласної державної адміністрації.

Під час комендантської години заборонено перебування цивільного населення на вулицях та в інших громадських місцях. Виняток – задіяність людини в роботі критичної інфраструктури, про що має бути підтвердження у вигляді спецперепустки встановленого зразка. При собі також необхідно мати документ, що підтверджує особу.

“Прошу жителів дотримуватися тимчасових обмежень, що запроваджуються на місцях. Це необхідно заради безпеки людей. Наша мета – якнайшвидше повернути життя в усі куточки Київщини, зробити населені пункти придатними для масового повернення людей”, – зауважив голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба.

Нагадуємо, триває вже 122 доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню. Про ситуацію на полях бою станом на ранок 25 червня повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Нагору