ЖИТТЯ

Інформатор – інформаційний партнер чемпіонату Переяславщини з футболу: що це означає

Інформатор та федерація футболу Переяславщини уклали угоду про співпрацю. Головні футбольні новини – тепер на нашому сайті.

Вже сьогодні, 25 червня, розпочинається чемпіонат Переяславщини з футболу. На стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі відбудуться аж два матчі туру, тобто футбольний вечір стартує о 16:00 і триватиме до 20:00. З детальним анонсом поєдинків ви можете ознайомитися за посиланням. А огляд туру та інші цікавинки також чекайте на сайті Інформатора. Адже наше видання стало офіційним інформаційним партнером чемпіонату Переяславщини з футболу.

Ми уклали угоду із федерацією футболу Переяславщини. Згідно з нею, зобов’язалися популяризувати чемпіонат, готувати анонси, звіти, турнірну таблицю, відеосюжети. З боку керівництва федерації отримуємо всебічну підтримку у підготовці матеріалів. Тож всі інсайди про футбол нашого району будуть саме на Інформаторі.

– Потрібно, щоб у районі був інтерес до футболу, тож про це мають якомога більше говорити медіа, – сказав голова федерації Владислав Столяренко. – Оскільки зараз люди переважно беруть інформацію із сучасних джерел (Telegram-канали, Facebook, Instagram), то мені імпонує, як працює в цьому плані Інформатор. Подумав, що, можливо, й Інформатор зацікавить така співпраця. У нас уже є досить велика спільнота: лише футболістів понад 200, плюс їхні рідні та друзі, вболівальники – загалом десь півтори тисячі людей. Щоб збільшити це число, медіа мають часто і якісно писати про чемпіонат, Інформатор це вміє робити. А для самого ЗМІ це додаткова реклама, адже футбольна спільнота читатиме не лише про матчі, а й інші новини на сайті.

Владислав Столяренко додав, що вже співпрацював із Інформатором у рамках рекламних проєктів. Два бізнеси, які він рекламував на нашому сайті, суттєво збільшили продажі.

Нагадаємо, що перед стартом чемпіонату виконком федерації футболу провів збори. Що там вирішували, читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору