ЖИТТЯ

“Переяслав” та Вовчків відкриють футбольний сезон: анонс першого туру чемпіонату

Ось-ось розпочнеться чемпіонат Переяславщини з футболу. Хто з ким гратиме у першому турі?

Завтра, 25 червня, розпочнеться чемпіонат Переяславщини з футболу. Два із трьох матчів першого туру проведуть на стадіоні ім. В. Лобановського в Переяславі. Інформатор розповідає деталі.

О 16:00 на головному стадіоні міста “Переяслав” прийме Вовчків (Переяславська ТГ). Матч-відкриття турніру справді вдався, оскільки команди здаються рівними й досить сильними. Минулий чемпіонат “Переяслав” завершив на четвертому місці, а Вовчків – на шостому. При цьому розділило їх лише три очки. Зараз обидві команди явно націлені на боротьбу за медалі. Тож втрачати очок у грі з прямим суперником ніхто не збирається.

Відразу після цього протистояння, о 18:00, переяславських вболівальників чекає дербі між ФК “Бурти”, які заснувалися на базі команди “Солонці”, та “Матадором-Університетом”. “Матадор”, як і торік, вважається одним із головних претендентів на чемпіонство. У 2021-му їм не вистачило буквально однієї перемоги, тому тепер розслаблятися вони не будуть навіть зі слабшими суперниками. “Бурти” є андердогом у цьому матчі, однак створити сюрприз цей колектив завжди може.

Чемпіон Переяславщини-2021 Семенівка зі Студениківської ТГ перший цьогорічний матч проведе у тренувальному режимі. У гості до них приїдуть Лецьки із Циблівської ТГ. Зрозуміло, що господарі не залишать їм жодних шансів. Проте це стане класним досвідом для юної команди. Далі складніше точно не буде.

Дем’янці (Переяславська ТГ) все-таки не виявили бажання взяти участь у чемпіонаті. Тож дівичківський “Дніпро” у першому турі має вихідний, готується до гри з “Переяславом” у наступному.

Нагадаємо, що перед стартом чемпіонату виконком федерації футболу провів збори. Що там вирішували, читайте за посиланням.

Віталій Усик

Нагору