ЖИТТЯ

Викрадення собаки, вільні корови та голий чоловік: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 24 червня переяславські поліцейські мали 40 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 24 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 40 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:33. Переяслав. Поліції повідомили, що чоловік викрав товар у магазині “АТБ” на суму 90 гривень. Питання учасники події вирішили мирним шляхом, від написання заяви та пояснень відмовилися.

13:21. Переяслав. Жінка повідомила поліції, що в неї, вибивши двері квартири, викрали собаку породи стаф тер’єр. Правоохоронці провели огляд місця події, опитали заявницю, відібрали заяву та пояснення. Наразі триває перевірка.

17:31. Переяслав. Чоловік повідомив, що його сусідка випустила корів без нагляду. Пояснив, що ті ходять по городах. У відділі поліції нам повідомили, що від написання заяви цей чоловік відмовився.

22:11. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення про те, що автомобем Lanos, ймовірно, керує нетверезий водій. Заявник зазначив, що авто їхало в бік Черкас. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 130 (Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).

23:26. Єрківці (Дівичківська ТГ). Поліції повідомили, що вулицею ходить повністю роздягнений чоловік, кидається у бійку. Заявник зазначив, що, можливо, той перебуває у стані наркотичного сп’яніння. Зрештою від написання заяви та пояснення заявник відмовився.

25 червня, 2:55. Сомкова Долина (Студениківська ТГ). На виїзді з села у бік міста Яготин затримали вантажний автомобіль Mercedes із деревиною. Водій – житель Переяслава, при собі документів на деревину не мав. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ст. 246 (Незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадуємо, що 23 червня в Переяславі неповнолітня дівчина потрапила до реанімації в алкогольній комі. Що ще фіксувала поліція за добу 23 червня, дізнавайтеся за посиланням.

Нагору