ЖИТТЯ

Неповнолітня потрапила до реанімації в алкогольній комі: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 23 червня переяславські поліцейські мали 19 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 23 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 19 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:12. Переяслав. Поліції повідомили, що мікроавтобув врізався в опору та поїхав із місця ДТП. Прибувши на місце події, правоохоронці не виявили автомобіля, але продовжили патрулювання. Заявниця повідомила, що звернулася для інформування та від написання заяви відмовилася.

16:17. Ковалин (Дівичківська ТГ). Поліцейські при поверхневій перевірці виявили у чоловіка 1996 р.н. 5 грамів канабісу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

19:57. Переяслав. Водійка Toyota повідомила, що біля АЗС її авто підрізав мікроавтобус. Після цього він поїхав у невідомому напрямку. У машині заявниці в цей час була 9-річна дитина, яка перелякалася та вдарилася головою. На місце події прибули медики, діагностували в обох постраждалих гостру реакцію на стрес. Поліцейські склали схему ДТП та зібрали пояснення.

22:27. Переяслав. Дівчину 2007 р.н. госпіталізували до реанімаційного відділення з алкогольною комою, струсом головного мозку, закритою черепно-мозковою травмою та забійною раною голови. Травми вона отримала після падіння в результаті алкогольного сп’яніння. Поліція відібрала пояснення від лікарів та батька дитини.

Нагадуємо, що вчора в Переяславі посеред дороги загорівся автомобіль. Пожежу зафіксувала камера спостереження XataNet.

Фото тематичне

Нагору