ЖИТТЯ

Чемпіонат Переяславщини з футзалу на майданчику завершити не вдалося

Один тур чемпіонату з футзалу лишився незіграним. “Дніпро” та “Університет” так і не влаштували поєдинок за “золото”.

26 лютого мав відбутися останній тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. У ньому “Університет” та дівичківський “Дніпро” в очному протистоянні повинні були розіграти “золото”. У обох команд було по 22 очки. Однак через те, що росія 24 лютого напала на нашу країну і в Україні ввели воєнний стан, турнір завершити так і не вдалося. Про це сьогодні, 24 червня, повідомили організатори змагань (Університет Григорія Сковороди в Переяславі), передає Інформатор.

Тож чемпіонат завершився із тими турнірними таблицями, які склалися за 9 турів. “Дніпро” за рахунок перемоги у першому турі над “Університетом” 4:2 випередив його, посівши перше місце. Третьою із 12 очками стала згурівська “Нива Переяславщини”. Вона своєї “бронзи” ніяк не могла втратити в останньому турі, адже найближчі переслідувачі мали такі очкові доробки: Вовчків (Переяславська ТГ) – 8, “Матадор” (Переяслав) – 6, “Переяслав-БРСМ” – 5.

У першій лізі підсумкова таблиця така:

  1. ДЮСШ “Дівички” – 21 очко
  2. “Солонці” (Переяслав) – 15
  3. Гайшин (Переяславська ТГ) – 13
  4. “Дружба” (Березань) – 11
  5. Велика Каратуль (Переяславська ТГ) – 11
  6. ФК “Чобітьки” (Циблівська ТГ) – 6

Призери змагань отримають кубки, медалі, грамоти та грошові премії.

Нагадаємо, що вже завтра, 25 червня, розпочнеться чемпіонат Переяславщини з футболу. Що зміниться в регламенті та організації, читайте за посиланням.

Нагору