ЖИТТЯ

13 голів та пів тисячі вболівальників: 1 тур чемпіонату Переяславщини з футболу в цифрах

Кількість голів, карток та глядачів. Підготували для вас актуальну статистику чемпіонату з футболу.

25 червня відбувся перший тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Про головні події у цифрах розповідає Інформатор, інформаційний партнер турніру.

Голи

У трьох матчах першого туру команди забили 13 голів. Особливо постаралася Семенівка (Студениківська ТГ), яка самотужки за 90 хвилин відзначилася аж 9 разів у протистоянні із Лецьками (Циблівська ТГ). У середньому за гру у турі забивали 4,3 м’яча. Однак чотири із семи команд чемпіонату досі не відзначалися голами, відповідно й заробленими очками.

У гонці бомбардирів вперед вирвався Максим Федоренко, який виступає за Семенівку. Він забив тричі у турі. Однак його переслідує вовчківчанин Олег Розовик, який оформив дубль у грі зі значно сладнішим суперником – “Переяславом”. Форвард Семенівки Євген Левченко також має в активі два забиті м’ячі.

Картки

Гра Семенівки та Лецьок обійшлася без карток. А от на інші два протистояння припало п’ять жовтих карток. Попередження в першому турі отримали Олександр Чабаненко з “Матадора”, Максим Лисенко із ФК “Бурти”, Олександр Галицький та Олександр Туров із Вовчкова, а також Павло Лисенко із “Переяслава”. Тож поки що, згідно з простими підрахунками, найжорсткішою командою є Вовчків (2 жовті картки).

Глядачі

За приблизними підрахунками від арбітрів, на матчах першого туру побували пів тисячі вболівальників. Зокрема, на грі “Переяслав” – Вовчків (Переяславська ТГ) на стадіоні ім. В. Лобановського в Переяславі – 150 людей, “Бурти” (Переяслав) – “Матадор-Університет” (Переяслав) на цьому ж стадіоні – 200, Семенівка – Лецьки на стадіоні в Семенівці – 150.

Нагадаємо, що з повним оглядом першого туру ви можете ознайомитися за посиланням. Також там є фотодобірка із двох матчів.

Віталій Усик

Нагору