ЖИТТЯ

Побиття та викинуте цуценя: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 28 червня переяславські поліцейські мали 32 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 28 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 32 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

16:08. Переяслав. Лікарі повідомили поліції про госпіталізацію дівчини 1998 р.н. з діагнозами: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, забійні рани поперекового відділу хребта, тупа травма живота та садна обличчя. Вона пояснила, що її побив чоловік у селі Хоцьки (Циблівська ТГ). За цим фактом відкриють кримінальне провадження. Тяжкість тілесних ушкоджень для відкриття провадження визначатимуть після проведення судмедекспертизи.

19:28. Переяслав. До поліції надійшла письмова заява про те, що 24 червня поблизу супермаркету “АТБ” невідома особа залишила коробку, в якій було цуценя. За цим фактом можуть відкрити кримінальне провадження. Наразі встановлюється особа, яка залишила коробку. Активісти повідомляють, що порушника зафіксували камери спостереження. Із Facebook-сторінки ГО “У добрі руки” також відомо, що у собаки вже з’явився новий господар.

29 червня, 0:18. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення з лікарні про госпіталізацію чоловіка 1986 р.н.. Йому діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та забійні рани тім’яної ділянки голови. Постраждалий пояснив, що його побили відомі йому люди, але від написання заяви відмовився.

29 червня, 2:08. Переяслав. Поліції повідомили, що неподалік “АТБ” лежить чоловік у стані алкогольного сп’яніння. Викликали швидку допомогу. У відділі нам розповіли, що в чоловіка є порушення психіки та поведінки. З місця події його забрали родичі.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Ташані (Ташанська ТГ) та Сомковій Долині (Студениківська ТГ).

Нагадуємо, що позавчора в Переяславі чоловік не втримався на драбині. Для допомоги викликали рятувальників. У цей же день сталося дві пожежі – горіли вулики та сміття у господарчій будівлі.

Нагору