ЖИТТЯ

На Переяславщині через негоду на автівку впало дерево: серед пасажирів була 9-річна дитина

На Переяславщині на автомобіль впав 9-метровий дуб. Викликали рятувальників.

29 червня о 19:23 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про те, що при в’їзді у село Дівички (Дівичківська ТГ) на автомобіль Lanos впало дерево і люди не можуть вийти. Серед пасажирів була 9-річна дитина. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

На місце події направили автомобіль із середнім автодорожнім розкладним мостом та чотирьох рятувальників. О 19:43  рятувальники прибули на місце події. Розвідка за зовнішніми ознаками виявила, на автомобіль з 4-ма пасажирами впав 9-метровий дуб. О 20:00 завершили рятувальні роботи. Їхавши з місця події, рятувальники виявили багато повалених дерев і зайнялися розчищенням доріг. Їм на допомогу прибув резервний караул у складі 5 осіб.

Нагадуємо, нещодавно в Переяславі чоловік не втримався на драбині. Для допомоги викликали рятувальників. У цей же день сталося дві пожежі – горіли вулики та сміття у господарчій будівлі.

Фото надав Денис Порохня

Нагору