ЖИТТЯ

На Переяславщині сталося дві пожежі трав’яного настилу: відео і фото з місця події

Вчора на Переяславщині сталося дві пожежі трав’яного настилу. Погасили їх швидко. 

29 червня о 15:25 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу у Циблях (Циблівська ТГ). На місце події направили відділення 27-ї ДПРЧ у складі трьох осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 15:50 рятувальники прибули на місце події. За результатами розвідки виявили, що горить горить трав’яний настил на площі 0,5 га.  Локалізували загоряння о 16:05 на площі 0,6 га, а ліквідували о 16:15 на тій же площі. Вогнем знищено трав’яний настил.

29 червня о 17:17 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про загоряння трав’яного настилу у Хоцьках (Циблівська ТГ) на вулиці Болощанській. На місце події направили відділення 27-ї ДПРЧ у складі трьох осіб.

О 17:43 рятувальники прибули на місце події. За результатами розвідки виявили, що горить горить трав’яний настил на площі 0,3 га.  Локалізували загоряння о 18:00 на площі 0,4 га, а ліквідували о 18:10 на тій же площі. Вогнем знищено трав’яний настил.

Нагадаємо, що 28 червня у Переяславі сталася пожежа. Горіло сміття у господарчій будівлі.

Нагору