ЖИТТЯ

Конфлікт з начальником, авто у розшуку та наркотики: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 30 червня переяславські поліцейські мали 28 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 30 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 28 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:03. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що вчора ввечері на дах її будинку та на паркан впало дерево й пошкодило їх. Звернулася з метою інформування та консультації, наряду поліції не потребувала.

9:53. Переяслав. Працівниця супермаркету повідомила поліції про конфлікт із начальником. З її слів, начальник приписує їй борги, яких не існує, хватає жінку за горло та душить її. Наразі встановлюються деталі. Поліція відібрала заяву та пояснення, опитала учасників події. Вирішується питання відкриття кримінального провадження.

10:32. Харківці (Переяславська ТГ). Працівники поліції під час поверхневої перевірки громадянина 1997 р.н. виявили в паперовий згорток із сухою подрібненою речовиною. Пізніше стало відомо, що чоловік мав при собі 5 грамів канабісу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

11:14. Переяслав. До сервісного центру звернувся чоловік 1998 р.н. для перереєстрації автомобіля Daewoo Sens. Під час перевірки виявилося, що авто перебуває у розшуку через ДТП. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за цим фактом.

20:33. Переяслав. З лікарні до поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію хлопця 2006 р.н. з алкогольною інтоксикацією тяжкого ступеня. Слідчі встановили, що хлопець закінчив 9 клас, тому пішов із товаришем святкувати випускний де вживав алкогольні напої. Внаслідок цього він отримав алкогольну інтоксикацію. У лікарні юнак отримав медичну допомогу. Наразі потерпілий перебуває вдома, його здоров’ю нічого не загрожує.

20:34. Єрківці (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила поліції, що до неї приїхав п’яний колишній чоловік і поліз битися до співмешканця. З її слів, будинку перебувала 2-річна дитина. На місце події приїздили правоохоронці. Зараз вирішується питання щодо складання адмінпротоколу за цим фактом. Справа передана дільничому.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): одну в Переяславі та одну в Шевченковому (Ташанська ТГ).

Нагадуємо, що вчора а Переяславщині сталася трагедія. Чоловік повісився на мотузці для сушіння білизни у літньому душі.

Нагору