ЖИТТЯ

“Матадор” прийме Семенівку у Дем’янцях: анонс туру чемпіонату з футболу

Завтра відбудеться другий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Хто з ким гратиме?

Завтра, 2 липня, відбудеться другий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Всі три матчі викликають неабияку інтригу. Однак центральне протистояння цього ігрового дня, а можливо, й усього турніру буде в Дем’янцях, де переяславський “Матадор-Університет” прийматиме Семенівку (Студениківська ТГ). Про це повідомляє Інформатор.

Торік саме “Матадор” та Семенівка до останнього туру боролися за чемпіонство. У вирішальній грі на університетському стадіоні в Переяславі єдиний гол Семенівки вирішив долю золотих медалей. Звичайно ж, цьогоріч “Матадор” прагне взяти реванш, для цього підсилився кількома футболістами з Дем’янець. Але очевидно, що й Семенівка залишається одним із головних претендентів на чемпіонство.

Якщо глянути торішню статистику особистих протистоянь (1:1, 1:0), хочеться спрогнозувати, що багато голів уболівальники завтра не побачать. Ще одне підтвердження цьому – чим професійніші команди в чемпіонаті району, тим менше вони пропускають. Але навіть без голів протистояння має бути насиченим на події та дуже запеклим. Розпочнеться воно о 18:00.

У цей же час Вовчків (Переяславська ТГ) на сільському стадіоні прийматиме “Бурти” з Переяслава. Вовчківчани у першому турі показали, що серйозно налаштовані здобути медалі чемпіонату. Однак лише на майстерності Олега Розовика весь турнір не пройдеш. “Бурти” деякий час на рівних трималися у матчі з “Матадором”. На скільки їх вистачить із Вовчковом? Відповідь на це запитання і повпливає на підсумок гри.

Дівичківський “Дніпро” у грі ми ще не бачили – у першому турі він суперника не мав. Тож впевнено сказати, що він переможе “Переяслав”, не можна. Тим паче, минулий чемпіонат саме переяславці завершили вище в турнірній таблиці (четверте місце проти п’ятого у “Дніпра”, очки – 28 та 26). А ще домашнім для дніпрян цей матч буде лише номінально, адже пройде на стадіоні ім. В. Лобановського в Переяславі. І при цьому “Переяславу” дуже не бажано програвати другий матч поспіль, так можна дійти до того, що доведеться боротися із Лецьками (Циблівська ТГ) за передостаннє місце. Початок гри – о 16:00.

Нагадаємо, що у трьох матчах першого туру команди забили 13 голів. Про інші статистичні дані – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору