ЖИТТЯ

Погрози дитині, авто в паркані та гучна російська музика: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 3 липня переяславські поліцейські мали 15 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 3 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 15 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:41. Переяслав. Заявниця повідомила поліції, що біля будинку гучно грає російська музика. На зауваження не реагують. Згодом у телефонному режимі додала, що звернулась для інформування, наряду не потребує.

16:02. Переяслав. Поліції повідомили про те, що невідомий водій у нетверезому стані на автівці Lanos в’їхав у паркан. За цим фактом склали протокол за статтею 124 КУпАП (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

21:39. Єрківці (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що чоловік, якого він знає, у неадекватному стані погрожує йому та його дитині. Згодом розповів, що той пішов у невідомому напрямку, тож допомоги поліції не потребує.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 2 липня на Переяславщині на блокпосту затримали невідомого чоловіка з паспортом громадянина Молдови. Деталі дізнавайтесь тут. 

Нагору