ЖИТТЯ

На блокпосту затримали чоловіка з Молдови: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 2 липня переяславські поліцейські мали 25 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 2 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:29. Вовчків (Переяславська ТГ). Поліції повідомили, що у лісі невідомі пиляють дерева. Прибувши на місце події, поліціянти не виявили сторонніх та підозрілих осіб.

13:50. Гречаники (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що її чоловік буянить, сама втекла до сусідів. Виклик не підтвердився.

16:47. Харківці (Переяславська ТГ). Поліції надійшло повідомлення про те, що на блокпосту затримали невідомого чоловіка з паспортом громадянина Молдови. Він лежав на блокпосту. Поліціянти перевірили документи чоловіка, правопорушень не виявили.

17:35. Циблі (Циблівська ТГ). На трасі Бориспіль-Дніпро сталася ДТП. Зіткнулись авто Chevrolet та мотоцикл. У 30-річного водія мотоцикла внаслідок ДТП була кровотеча. За цим фактом поліціянти зібрали необхідні матеріали.

20:08. Пологи-Чобітьки (Ташанська ТГ). Поліції надійшло повідомлення про ДТП – зіткнулись автівки Chery Tiggo і таксі Dacia. Інформація не підтвердилась.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 2 липня у Переяславі на Дніпрі двох людей віднесло від берега на надувному матраці. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору