ЖИТТЯ

Семенівка та Вовчків вириваються в лідери: огляд туру чемпіонату Переяславщини з футболу

Відбувся другий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Які результати матчів та висновки після них?

Вчора, 2 липня, відбувся другий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У всіх трьох матчах була певна інтрига, однак одна команда все ж переважала іншу в кожному. Інформатор розповідає деталі.

“Матадор-Університет” (Переяслав) – Семенівка (Студениківська ТГ) 2:5 (Чабаненко, 14, Євпак, 81 – Хруль, 13, 24, 38, Бурлай, 64, Левченко, 88)

У Дем’янцях центральний матч туру, а може, й усього кола виявився багатим на голи, але не на інтригу. На початку гри Семенівка та “Матадор” обмінялися забитими м’ячами, а потім гості пішли у відрив. Особливо посприяв цьому Денис Хруль – у його активі хет-трик. 3:1 після першого тайму і 2:1 у другому – Семенівка не залишила шансів “Матадору”.

Таким чином вона здобула другу перемогу й прогнозовано виривається в лідери. Щоправда, переслідує її досить неочікуваний конкурент – Вовчків.

Вовчків (Переяславська ТГ) – “Бурти” (Переяслав) 5:0 (Розовик, 22, 38, Запісочний, 41, Галицький, 44, Щава, 58)

Дві переяславські команди стали жертвами Вовчкова на старті чемпіонату. Про те, що “Бурти” цього дня не мають надій на очки, стало зрозуміло вже після першого тайму. Він завершився з рахунком 4:0. Ще один гол у другому таймі лише закріпив перевагу господарів.

Дублем, як і минулого туру, відзначився Олег Розовик. Схоже, він серйозно налаштований стати цьогоріч найкращим бомбардиром турніру. При цьому ворота Вовчкова досі залишаються “сухими”. Це єдина команда, яка після двох турів не пропускала.

Але вже наступного тижня на Вовчків чекає справжнє випробування – виїзд до Семенівки. Якщо й тоді вовчківчани не програють, про них можна буде говорити не просто як про претендентів на медалі, а навіть як про фаворитів чемпіонату.

“Дніпро” (Дівички) – “Переяслав” 1:2 (Колесник, 78 (пен.) – Чайка, 51, Столяренко, 60)

Свій домашній матч “Дніпро” провів на полі суперника – на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі. Чи це вплинуло на результат, чи, можливо, те, що для дівичківців це був перший матч у сезоні? Словом, турнір вони розпочали з поразки, що суттєво вплине на їхні медальні амбіції.

Команди провели досить рівний перший тайм, обидві мали гарні нагоди, щоб відзначитися. Але забивати почали вже в другому. І певно, це був один із матчів “до першого голу”. Бо після забитого м’яча “Переяслав” швидко відзначився вдруге, і відігратися “Дніпру” вже було надто складно.

 

Нагадаємо, що з повним оглядом першого туру ви можете ознайомитися за посиланням. Також там є фотодобірка із двох матчів.

Віталій Усик

Фото: Дмитро Кусай

Нагору