ЖИТТЯ

Повернувся із в’язниці й побив вікна, в’їхав у паркан і втік: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 4 липня переяславські поліцейські мали 24 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 4 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 24 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:39. Циблі (Циблівська ТГ). Жінка повідомила поліції, що замовила в інтернеті скутер, сплатила 4500 гривень переказом на карту, але продавці не відповідають на телефонні дзвінки. Наголосила, що відправити замовлення мали саме 4 липня. Вона надала поліції номери телефону та картки, на яку надіслала кошти. За цим фактом можуть відкрити кримінальне провадження. Вирішується кваліфікація.

13:33. Лецьки (Циблівська ТГ). До поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік, який тільки-но повернувся з в’язниці, побив вікна матері заявниці. Наразі поліція вирішує питання щодо кваліфікації цієї події.

23:30. Пристроми (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що пів години тому невідомий автомобіль в’їхав у паркан, після чого залишив місце події. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення, склали план-схему ДТП.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Світанку (Циблівська ТГ) та Харківцях (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, вчора на Переяславщині чоловік збирав вишні, але впав із дерева. Він помер до приїзду лікарів.

Нагору