ЖИТТЯ

Чоловік не віддає дитину, собаку викинули з авто: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 5 липня переяславські поліцейські мали 18 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 5 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:29. Переяслав. Чоловік повідомив про ДТП. За його словами, зіткнулися автомобілі Chevrolet та Славута. У поліції нам розповіли, що за цим фактом надійшла заява про нерозгляд повідомлення.

14:10. Переяслав. Жінка 1998 р.н. повідомила поліції, що колишній чоловік не виконує рішення апеляційного суду щодо проживання дитини з мамою (із заявницею). З її слів, не віддає дитину і перешкоджає зустрічам із нею. Поліція відібрала заяву та пояснення.

16:29. Переяслав. Жінка 1984 р.н. повідомила, що зранку колишній співмешканець під час конфлікту наніс їй тілесні ушкодження, а саме – забійну рану нижньої щелепи. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

19:39. Гланишів (Переяславська ТГ). Чоловік повідомив, що 6 днів тому в нього вкрали велосипед. Зазначає, що це сталося біля магазину, є записи з камер відеонагляду. Правоохоронці зібрали матеріали. Наразі триває перевірка.

22:12. Переяслав. Заявниця розповіла поліції, що біля піцерії невідомі викинули собачку з автомобіля ВАЗ-2108. Пізніше жінка в телефонному режимі повідомила, що перебуває не на місці події. Розповіла лише про напрямок руху автомобіля.

23:57. Світанок (Циблівська ТГ). До поліції надійшло повідомлення про те, що буянить чоловік у стані алкогольного сп’яніння – трощить меблі, порізав собі руки. Під час телефонної розмови з бригадою швидкої допомоги він зазначив, що наряду поліції не потребує.

Також за дві доби поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та одну в селі Велика Каратуль (Переяславська ТГ).

Нагадуємо, що в Переяславі нещодавно сталася ДТП – у автомобіль, який стояв за межами дороги, врізався інший. Відео з камер спостереження можна побачити за посиланням.

Нагору