ЖИТТЯ

Лопнуло колесо – у водія струс мозку, жінка випила отруту для жуків: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 6 липня переяславські поліцейські мали 16 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 6 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 16 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:49. Переяслав. Заявниця повідомила, що біля школи сталася ДТП – “автомобіль в’їхав у дерево”. Зі слів жінки, водій був у свідомості, але затиснутий і потребував допомоги. Слідчо-оперативна група встановила, що під час руху у автомобіля ВАЗ лопнуло переднє ліве колесо. Внаслідок цього водій не впорався з керуванням і зіткнувся з парканом. Чоловікові діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму та травму правого коліна.

10:31. Переяслав. Від жінки надійшла заява до поліції про те, що її сусідка влаштовує сварки та нецензурно лається. Правоохоронці прийняли заяву. Наразі триває перевірка щодо вказаної заявницею особи.

20:44. Соснова (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що 57-річна жінка випила отруту для жуків. Зі слів заявника, вона не пояснила причину, а від госпіталізації відмовилася. У відділі поліції нам розповіли, що постраждала не хотіла покінчити із життям. Вона зазначила, що мала приймати ліки, але переплутала баночки й випила отруту.

11:38. Переяслав. Лікарі повідомили поліції про госпіталізацію чоловіка 1994 р.н. з ймовірними діагнозами – забій правої нирки, перелом ребер та забій поперекового відділу хребта. Постраждалий пояснив, що його побили відомі особи. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження).

Нагадуємо, що пам’ятник “возз’єднання” на центральній площі демонтували. Хто та коли, дізнавайтеся за посиланням.

Фото тематичне

Нагору