ЖИТТЯ

Пляж для дітей та волейбольний майданчик: на Переяславщині готують місця для літнього відпочинку

У двох селах Переяславщини підготували місця для відпочинку. У Дем’янцях – волейбольний майданчик, у Козлові – пляж.

У Дем’янцях (Переяславська ТГ) на березі річки Альта облаштували майданчик для пляжного волейболу. Посприяли у цьому небайдужі жителі села. Про це у Facebook повідомив староста Сергій Кузьменко, передає Інформатор.

Він подякував директору агрофірми “Альта” Василеві Григоренку за надану техніку та її працівникам за роботу, а також Владиславові Козакову – за надання дерев’яних брусів.

Вже сьогодні, 7 липня, о 15:00 на цьому майданчику проведуть турнір з пляжного волейболу пам’яті вчителя фізкультури Нетаврованого Анатолія Антоновича. Відомо, що запросили спортсменів зі Студениківської, Ташанської громад, а також місцеві команди.

Майданчик у Дем’янцях

А у Козлові (Студениківська ТГ) на невеликій водоймі облагородили місце для відпочинку. Працівники місцевого КП “Господар” розчистили частину берега від очерету та завезли пісок. Про це повідомили на Facebook-сторінці Студениківської громади.

“Влітку у селі дитяче населення різко збільшується, бо малюки приїжджають до дідусів та бабусь, а внаслідок воєнних дій нас стало ще більше, тому місце відпочинку обладнане саме вчасно. Звичайно, великі кошти ми вкласти не могли, але і зусилля комунальників були своєчасними, щоб зробити пляж комфортнішим. Тепер запрошуємо дітей разом із батьками купатись та засмагати”, – зазначає староста села Григорій Кобялко.

Нагадаємо, що пам’ятник “возз’єднання” на центральній площі Переяслава демонтували. Хто та коли, дізнавайтеся за посиланням.

Нагору