ЖИТТЯ

В університеті Переяслава можна обмінюватися документами через “Дію”

Університет Переяслава стає все сучаснішим. Розпочав співпрацю з “Дією”.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі приєднався до сервісу Дія.QR. Відтепер студенти, співробітники, відвідувачі та абітурієнти можуть ділитися копіями цифрових документів за допомогою мобільного застосунку “Дія”, без пред’явлення паперових документів. Алгоритм застосовуватимуть передусім під час цьогорічної вступної кампанії, а з початком навчального року ним можна буде скористатися при зверненні за довідками, оформленні читацького квитка чи поселенні в гуртожиток. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт університету.

“УГСП – це про інновації і крокування в ногу з часом. Відтак не дивно, але знаково, що наш заклад одним з перших в регіоні інтегрує послугу Дія.QR та долучається до поетапної цифровізації нашої Батьківщини. Співпраця з “Дією” відкриває нам нові можливості”, – говорить ректор університету Віталій Коцур.

Дія.QR – це індивідуальний QR-код, через який організації можуть отримувати цифрові копії документів одразу на електронну пошту. Його достатньо роздрукувати та розмістити в точках взаємодії з користувачем. Цей функціонал створений для малого, середнього бізнесу, а також державних установ та органів місцевого самоврядування.

Як працює Дія.QR:

  • у місцях контакту з відвідувачами, передусім потенційними абітурієнтами, розміщуватиметься QR-код;
  • абітурієнт сканує QR-код для передавання копії цифрового документа (рекомендовано використовувати сканер QR-коду в мобільному застосунку “Дія”);
  • у мобільному застосунку “Дія” підтверджує передачу копій цифрових документів. Дія автоматично сформує чернетку електронного листа з адресою відповідного підрозділу, департаменту чи відділу університету в полі отримувача та вкладеними копіями цифрових документів.

Нагадаємо, що в застосунку “Дія” запустили нове опитування. Цікавляться, чи варто знімати герб СРСР на щиті “Батьківщини-матері”.

Нагору