ЖИТТЯ

Конфлікт між сусідами та погроза підпалу: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 7 липня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 7 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:20. Переяслав. Жінка повідомила поліції, що 6 липня її внучку побив співмешканець. Зі слів заявниці, чоловік, ймовірно, перебуває вдома, а онуку забрали знайомі. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву. Справу передали на розгляд дільничному.

10:00. Улянівка (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що її квартирант погрожує підпалити будинок. З її слів, він неодноразово судимий. Сама жінка перебувала в іншому місті, просила направити наряд до будинку. Наразі правоохоронці чекають на заявницю, щоб опитати її.

10:55. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що сусід бензопилою ріже його яблуню. Об 11:04 до поліції надійшло повідомлення, що між цими сусідами триває сварка. Пізніше заявниця розповіла правоохоронцям, що один сусід вдарив іншого по голові цепом. Наразі встановлюються деталі події.

23:42. Переяслав. До поліції надійшло повідомлення з лікарні щодо чоловіка 1987 р.н., якому діагностували забій грудної клітки, множинні садна та гематоми спини, можливий перелом. Постраждалий пояснив, що його побили знайомі в парку. Він залишив медичний заклад, від госпіталізації відмовився.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) у селі Єрківці (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, що вчора в Переяславі демонтували монумент на честь “возз’єднання” України з росією. Що може бути на його місці та чому вирішили позбутися пам’ятника саме зараз, дізнавайтеся у нашому відеосюжеті.

Нагору