ЖИТТЯ

Семенівка чи Вовчків – хто вперше втратить очки: анонс туру чемпіонату з футболу

У суботу відбудеться третій тур чемпіонату з футболу. Хто з ким гратиме?

Завтра, 9 липня, відбудеться третій тур чемпіонату Переяславщини з футболу. У ньому зустрінуться команди, які досі не втрачали очок, а також дві команди, які їх поки що не здобували. Інформатор розповість про це детальніше.

Центральний матч туру розпочнеться у Семенівці (Студениківська ТГ) о 16:00. Діючий чемпіон району прийме неочікуваного претендента на “золото” – Вовчків (Переяславська ТГ). Якщо шукати у футболі логіку, то у випадку завтрашньої перемоги семенівчан, їм можна відразу вручати ще один чемпіонський кубок. Із переяславським “Матадором” у другому турі вони розібралися впевнено (5:2), а з іншими вже впоралися вовчківчани або ті, кого вони перемагали.

А от навпаки це навряд спрацює. Навіть якщо Вовчків вирветься вперед, його вважатимуть сенсаційний лідером. Певно, й ми зарано говоримо про чемпіонські амбіції цього колективу. Але факт залишається фактом: після двох турів лише Вовчків та Семенівка не втрачали очок. І завтра хтось із них (або й обидві команди у разі нічиєї) залікових пунктів не дорахується.

Ще одна інтрига матчу – бомбардирська. Четверо найвлучніших “стрільців” чемпіонату грають у Вовчкові та Семенівці: вовчківчанин Олег Розовик (4 голи), Максим Федоренко, Євген Левченко та Денис Хруль із Семенівки (по 3 голи). Цікаво буде поспостерігати за їхньою грою. Забитих м’ячів можна очікувати вдосталь – ці команди найрезультативніші цьогоріч. А торік у двох очних поєдинках забили 11 голів (4:0 та 4:3 на користь Семенівки).

На стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі о 17:00 “Бурти” приймуть дівичківський “Дніпро”. На диво, дві досить амбітні команди у перших двох турах очок не заробляли (“Дніпро” провів один матч). Переяславська команда при цьому ще й не забивала цьогоріч. Тож обом пора братися за справу. Фаворитом є “Дніпро”. Однак так було й тиждень тому у матчі із “Переяславом” – у підсумку поразка 1:2.

Так виходить, що у матчах, у яких гратимуть Лецьки (Циблівська ТГ), інтригу знайти найскладніше. Зрозуміло, що у чемпіонаті немає команди, яка б гіпотетично могла подарувати хоча б очко лецьківчанам. Втім, ця команда повинна шукати особисті стимули. Наприклад, досить цікаво, хто і коли стане автором першого голу Лецьок цьогоріч. Цікаво, чи стане команда найменш грубою у турнірі. Цікаво, чи пройде цю першість без пропуску жодного туру.

А завтра у Лецьки за трьома очками завітає “Матадор-Університет”. Матч розпочнеться о 17:00.

Однак лише матчами регулярного чемпіонату футбольні вихідні не обійдуться. У неділю, 10 липня, об 11:00 на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі у товариській грі зустрінуться ветеранські команди (понад 35 років) переяславських “Солонців” та Лубен (Полтавська область).

Нагадаємо, що команда Лецьок єдина поки що не отримувала жовтих карток. Про інші статистичні цікавинки – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору