ЖИТТЯ

Результативність Семенівки та жорсткість “Матадора”: 2 тур чемпіонату з футболу в цифрах

Кількість голів, карток та глядачів. Підготували для вас актуальну статистику чемпіонату з футболу.

Після двох турів чемпіонату Переяславщини з футболу поразок досі не зазнавали лише Семенівка (Студениківська ТГ) та Вовчків (Переяславська ТГ). Вовчків при цьому поки що не пропускав у власні ворота. Не змогли відзначитися забитими м’ячами за два тури “Бурти” (Переяслав) та за один – Лецьки (Циблівська ТГ). Про інші статистичні цікавинки розповість Інформатор, інформаційний партнер турніру.

Голи

У трьох матчах другого туру команди забили 15 м’ячів, у середньому – 5 за гру. Це кращий показник, ніж у першому турі. Знову радує результативністю Семенівка: окрім того, що сама забила п’ять разів, так ще й пропустила двічі. До слова, Семенівка за два тури забила вдвічі більше від свого найближчого переслідувача Вовчкова – 14 проти 7.

Натомість гонку бомбардирів очолює вовчківчанин Олег Розовик. По дублю в кожному турі – і суперники залишаються позаду. А переслідувачі серйозні – Максим Федоренко, Євген Левченко та Денис Хруль із Семенівки, у яких по 3 голи. По два голи мають в активі Максим Бурлай із Семенівки та Максим Євпак із “Матадора-Університету” (Переяслав). Загалом же цьогоріч вже відзначалися голами 17 футболістів.

Картки

У другому турі команди отримали 11 жовтих та 1 червону картку. У протистоянні із Семенівкою “Матадор” забезпечив собі тимчасове (або ні) звання найгрубішої команди. До жовтої картки у першому турі Олександр Чабаненко додав собі червону в другому. За грубу гру він отримав один матч дискваліфікації. При цьому й партнери його “постаралися” – 4 жовті картки.

“Бурти”, Вовчків та “Переяслав” мають по три жовті картки, Семенівка та “Дніпро” (Дівички) – по одній. Футболісти Лецьок попереджень ще не отримували.

Глядачі

За приблизними підрахунками від арбітрів, на матчах другого туру побували 450 вболівальників. Найбільше у Дем’янцях на цетральному матчі туру між “Матадором” та Семенівкою – 250. На стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі матч “Дніпро” – “Переяслав” відвідали близько сотні людей. Стільки ж було у Вовчкові, де місцева команда розгромила “Бурти”.

Нагадаємо, що з повним оглядом другого туру ви можете ознайомитися за посиланням. Також там є фотодобірка із матчу “Дніпро” – “Переяслав”.

Віталій Усик

Нагору