ЖИТТЯ

Застрелили собаку та викрали 50-метровий електрокабель: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 9 липня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 9 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

14:04. Хоцьки (Циблівська ТГ). До поліції надійшло повідомлення про те, що невідомі спиляли два дерева абрикоса без погодження з місцевою владою. Заявниця зазначила, що ці люди пояснили, що їм сказав це зробити начальник ветлікарні біля якої, власне, й росли дерева. Поліція опитали учасників та провела огляд місця події. Триває перевірка.

14:50. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП на парковці біля супермаркету за участі автомобілів Славута та Renault Logan. Пізніше заявник у телефонному режимі пояснив правоохоронцям, що дійти згоди вдалося самостійно.

22:44. Веселе (Дівичківська ТГ). Жінка повідомила поліції, що син її сусіда застрелив собаку. За цим фактом правоохоронці відібрали заяву та пояснення.

10 липня, 7:10. Переяслав. Поліції повідомили, що протягом ночі з території спортбази викрали 50-метровий електрокабель. Крадія спіймали поліцейські. За цим фактом написали заяву та пояснення. Наразі поліція веде перевірку.

Нагадуємо, нещодавно стало відомо про чоловіка, котрий під час окупації Київщини активно співпрацював з ворогом, за що його винагородили “посадою старости”. Як тепер покарають злочинця, дізнавайтеся тут.

Нагору