ЖИТТЯ

Найбільше голів, але найменше вболівальників: 3 тур чемпіонату Переяславщини з футболу в цифрах

Кількість голів, карток та глядачів. Підготували для вас актуальну статистику чемпіонату з футболу.

Все менше нулів залишається у графах турнірної таблиці чемпіонату Переяславщини з футболу. Після трьох турів не мають поразок Семенівка (Студениківська ТГ) та Вовчків (Переяславська ТГ). Очок досі не здобували “Бурти” (Переяслав) та Лецьки (Циблівська ТГ), а переяславці ще й голів не забивали. Про інші статистичні цікавинки розповість Інформатор, інформаційний партнер турніру.

Голи

У трьох матчах третього туру команди забили 17 м’ячів, у середньому – 5,6 за гру. Це наразі найрезультативніший тур чемпіонату. Зазначимо, що з кожним тижнем учасники відзначаються все більше. Позавчора особливо постарався “Матадор-Університет” (Переяслав), який забив 8 разів і тричі пропустив від Лецьок. Таким чином “Матадор” із 12 голами вийшов на друге місце за результативністю, випередивши Вовчків із 9 забитими. Щоправда, вовчківчани ще не грали із Лецьками, у матчі з якими можна значно покращити статистику.

Хет-трик Василя Ткачука із “Матадора” вивів його до переліку найкращих бомбардирів. Із чотирма голами він посідає друге місце після Олега Розовика з Вовчкова (5 м’ячів), який забив одного разу й Семенівці. А от ні Максим Федоренко, ні Євген Левченко, ні Денис Хруль із Семенівки у цьому турі не відзначилися – у них надалі по 3 м’ячі.

Картки

У третьому турі команди отримали 7 жовтих карток. “Матадор” навіть у матчі, де він явно сильніший за суперника (Лецьки), примудрився зібрати аж три попередження. Таким чином продовжує очолювати рейтинг найгрубіших команд – 9 жовтих, 1 червона картка. У Вовчкова – 5 жовтих карток, у “Буртів” та “Переяслава” – по 3, у Семенівки та “Дніпра” (Дівички) – по 2. Лецьки досі залишаються “найчистішою” командою – без карток. Серед гравців дещо виділяється лише Олександр Чабаненко із “Матадора” – у нього у двох зіграних матчах була одна жовта картка та одна червона.

Глядачі

За приблизними підрахунками від арбітрів, на матчах третього туру побували 320 вболівальників. Це поки що найгірший результат у цьому сезоні. Найбільше людей зібралося на стадіоні ім. В. Лобановського у Переяславі, де “Бурти” приймали “Дніпро”, – 150. На центральному матчі туру в Семенівці, де місцева команда приймала Вовчків, побували 120 глядачів. А у Лецьках, куди приїздив “Матадор”, – 50.

Нагадаємо, що з повним оглядом третього туру ви можете ознайомитися за посиланням. Також там є фотодобірка із матчу “Бурти” – “Дніпро”.

Віталій Усик

Нагору