ЖИТТЯ

Семенівка та Вовчків кращого не визначили, але зберегли лідерство: огляд туру чемпіонату з футболу

Семенівка та Вовчків зіграли внічию у центральному матчі футбольного туру. Детальний огляд.

Вчора, 9 липня, відбувся третій тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Лідери турніру – Семенівка та Вовчків – у очному протистоянні не змогли визначити кращого. “Дніпро” здобув першу перемогу. А Лецьки відзначилися дебютними забитими м’ячами. Інформатор розповість про все це детальніше.

Семенівка (Студениківська ТГ) – Вовчків (Переяславська ТГ) 2:2 (Висоцький, 35, Полуденний, 55 – Виноградній, 37 (АГ), Розовик, 45+1)

У центральному матчу туру Семенівка сенсаційно вперше втратила очки. Вовчків також вперше їх втратив. Але коли ти граєш у гостях проти діючого чемпіона району, краще говорити, що заробив одне очко, а не втратив два. Команди мають по 7 очок і надалі лідирують в чемпіонаті, тож найцікавіше лише розпочинається. Чи втримає симпатичний вовчківський колектив такий неймовірний темп? Чи насправді Семенівка не така страшна, як її малюють? Чи увірветься ще хтось у боротьбу за “золото”?

Після четвертого туру Вовчків має гарну нагоду вийти вперед, оскільки прийматиме Лецьки. На Семенівку ж чекає складний виїзд до “Дніпра”. Щоправда, ніхто Семенівку та Вовчків через тиждень точно наздогати не зможе. Бо єдиний, хто має на це математичні шанси, – “Матадор” – у наступному турі суперника не матиме.

Лецьки (Циблівська ТГ) – “Матадор-Університет” (Переяслав) 3:8 (Мороз, 3, Андрушко, 40, Карнаух, 89 – Солонець, 10, 61, Ткачук, 32, 46, 57, Кривенко Р., 39, Великодній, 53, Кривенко Ю., 56)

У цьому ж турі “Матадор” зіграв “товарняк із підвищеною відповідальністю” – прогнозовано розгромив Лецьки. Цікаво, що аутсайдери чемпіонату навіть спромоглися відкрити рахунок. Та й взагалі три голи – це для них серйозний показник. Це вже більше забитих, ніж у “Буртів”, “Переяслава” та стільки ж, як у “Дніпра”.

Рівень цьогорічного “Матадора” поки що визначити складно. Він переміг двох аутсайдерів – “Бурти” та Лецьки, – але програв Семенівці (2:5). Почекаємо 23 липня, коли він прийматиме Вовчків.

“Бурти” (Переяслав) – “Дніпро” (Дівички) 0:2 (Колесник, 20, Скрипник, 57)

“Бурти” на старті чемпіонату відверто розчаровують. У трьох матчах вони не те, що не змогли заробити жодного очка, так ще й взагалі не забивали. Зрозуміло, що з цієї психологічної ями слід якомога швидше вибиратися. Перемога в дербі проти “Переяслава” через тиждень може цьому неабияк посприяти. Але ж іще треба спромогтися на ту перемогу.

Наскільки крутий “Дніпро”, ми також побачимо через тиждень. Хто ж, як не чемпіон Переяславщини, зможе перевірити силу дівичківської команди?

Нагадаємо, що Інформатор та федерація футболу Переяславщини уклали угоду про співпрацю. Головні футбольні новини – тепер на нашому сайті.

Віталій Усик

Фото: Юлія Кравченко

Нагору