ЖИТТЯ

Перевернута вантажівка та шахрайство на 12 тисяч: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 11 липня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 11 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:45. Переяслав. Заявниця повідомила, що на банкоматі біля автовокзалу забула теку з документами. Правоохоронці повернули їй загублені речі.

10:48. Переяслав. Заявник повідомив поліції, що його авто Volkswagen Passat вдарила автівка Volkswagen Caddy. За цим фактом поліціянти відібрали заяву про нерозгляд.

13:52. Стовп’яги (Дівичківська ТГ). Надійшло повідомлення про те, що у заявниці з кредитної карти невідомі зняли 12 тисяч гривень. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 190 (Шахрайство). 

20:34. Переяславське (Студениківська ТГ). Поліції повідомили, що на трасі у напрямку Студеників сталась ДТП – перевернулась вантажівка DAF з водієм. Поліціянти склали план схему ДТП, опитали учасників події. Обійшлися без допомоги ДСНС.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Циблях (Циблівська ТГ) та Переяславі.

Нагадаємо, що 10 липня у Переяславі сталася ДТП. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору