ЖИТТЯ

Побиття, ДТП та погрози: як минули дві доби для поліції Переяслава

За дві доби переяславські поліцейські мали 31 виклик. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 12 та 13 червня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 31 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12 липня, 10:35. Переяслав. Заявник повідомив, що біля відділення банку на нього наїхав автомобіль Mercedes. Швидка не знадобилася. За цим фактом поліціянти відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

18:46. Переяслав. Біля супермаркету наглядно знайома особа погрожувала заявнику фізичною розправою. Зрештою від написання заяви та пояснень він відмовився.

13 липня, 15:18. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що по будинках ходять сім підозрілих людей та запитують про металопластикові вікна. Правоохоронці порушень громадського порядку та підозрілих осіб не виявили.

16:46. Світанок (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що на трасі Бориспіль-Дніпро сталася ДТП – зіткнулись ВАЗ та Opel Astra. Учасники події розібрались без втручання поліцейських.

17:23. Гайшин (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що в полі побили чоловіка, він отримав травму голови та ноги. Постраждалий від написання заяви та пояснень відмовився, був у стані алкогольного сп’яніння, причину травми пояснити не зміг. Його госпіталізували до лікарні.

14 липня, 6:16. Переяслав. Поліції повідомили про ДТП – зіткнулись автівки ВАЗ та Daewoo Lanos. За цим фактом поліціянти відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): по дві у Переяславі та Дівичках (Дівичківська ТГ), по одній у Харківцях (Переяславська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що поліція Київщини розкрила моторошне вбивство. Деталі дізнавайтесь тут. 

Нагору