ЖИТТЯ

Розчленоване тіло жінки у валізі: поліція Київщини розкрила моторошне вбивство

На Київщині учасник ток-шоу про одруження вирізав жінці язик, серце та матку. Деякі частини тіла вбитої знайшли у валізі. Деталі розкриття злочину – у цій публікації.

Працівники поліції в селі Нові Безрадичі, що на Обухівщині на початку червня виявили валізу з рештками частин тіла – кінцівками й фрагментами хребта, які були замотані в жіночий одяг. Задля встановлення особи загиблої, поліцейські склали її умовний “портрет”, дали детальний опис знайдених речей та поширили інформацію про це через ЗМІ. Начальник поліції Київської області розповів, що через деякий час до правоохоронців звернулась жінка й сказала, що її подруга мала схожі речі і наприкінці травня перестала виходити на зв’язок. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Поліції Київської області.

Провівши оперативно-розшукові заходи, правоохоронці встановили обставини загибелі жінки. Як з’ясувалось, 39-річна уродженка Краматорська навесні приїхала з Польщі на Київщину і оселилась в приватному будинку свого нового знайомого. Подругам жінка зізналась, що зустріла кохану людину з якою планує влаштувати особисте життя. Співмешканцем вбитої виявився 36-річний юрист. Камери відеонагляду зафіксували, як після зникнення жінки, кілька днів поспіль чоловік виносив з будинку підозрілі речі і методично викидав їх в різні місця, ще й намагався уникнути камер відеонагляду.

Під час обшуку в оселі підозрюваного в холодильнику знайшли органи вбитої жінки. Зловмисник вирізав і заморозив язик, нирку, матку та серце загиблої. Чоловік пояснив, що між ним та жінкою виник конфлікт через що він задушив свою нову знайому, а щоб приховати сліди злочину розчленував тіло і намагався сховати рештки. Поліцейські затримали та помістили зловмисника до ізолятора тимчасового тримання.

“Успішний адвокат, учасник ток-шоу про одруження, порізав кохану на шматки і ночами розвозив рештки по смітниках Обухівщини. Руки і ноги склав у дорожню сумку та викинув у ставок. Загиблу дивом упізнали по брендовій сукні. Це моторошна історія смертельного кохання, цинізму, відчайдушної спроби приховати сліди злочину та професійної роботи поліцейських Київщини”, – відзначив Андрій Нєбитов.

Слідчі за процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури повідомили чоловіку про підозру за ч. 1 ст. 115 ККУ (Умисне вбивство) та ч. 1 ст. 263 ККУ (Носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу)).

Нагадуємо, нещодавно на Переяславщині у дах приватного будинку влучила блискавка. Рятувальники виявили обвуглене тіло чоловіка на місці події.

Фото з Facebook

Нагору