ЖИТТЯ

Чоловік побив дружину, сусіди посварилися, жінка зникла: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 14 липня переяславські поліцейські мали 34 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 14 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 34 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:52. Гребля (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що в неї виникла сварка із сусідами. З її слів, сусіди говорять, що собака заявниці “знищує їхніх курей”. Згодом жінка під час телефонної розмови сказала, що наряду поліції не потребує.

10:28. Пологи-Яненки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила про зникнення жінки 1939 р.н. Зазначила, що зникла страждає втратою пам’яті, раніше вже йшла з дому. Самостійні пошуки результату не дали. У відділі поліції нам повідомили, що о 13:05 жінку знайшли.

14:31. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що в лісі люди вирізають деревину. Зі слів жінки, її мати зробила зауваження, на яке порушники не зреагували. Факт незаконного вирізання лісу не підтвердився, але поліція відібрала заяву та пояснення щодо погроз завдання тілесних ушкоджень.

17:52. Улянівка (Ташанська ТГ). До поліції надійшло повідомлення про крадіжку із житлового будинку. Жінка зазначила, що викрали ванну, труби, котел та верхній одяг. У поліції нам розповіли, що інформація не є правдивою, тому що за вказаною адресою ніхто не проживає.

19:23. Переяслав. Поліції повідомили, що у коридорі багатоповерхівки відбувається бійка між чоловіком заявниці та невідомим п’яним чоловіком. Пізніше стало відомо, що цей конфлікт вдалося врегулювати без втручання поліції.

20:03. Переяславське (Студениківска ТГ). Чоловік 1994 р.н. повідомив, що його мати буянить та виганяє його з дому. Зв’язавшись із заявником, поліцейські дізналися, що вдалося розібратися самостійно.

15 липня, 1:23. Хоцьки (Циблівська ТГ). Медики повідомили, що чоловік побив дружину: у жінки обличчя було в крові, але вона перебувала у свідомості. За цим фактом можуть відкрити провадження, втім, зараз ситуацію кваліфікують. Правоохоронці відібрали заяву та пояснення.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницьких та не після нещасних випадків): дві у Переяславі та по одній у селах Циблі (Циблівська ТГ), Кавказ (Дівичківська ТГ), Стовп’яги (Дівичківська ТГ).

Нагадуємо, вчора на Переяславщині чоловік вкоротив собі віку. Використав вогнепальну зброю.

Нагору