ЖИТТЯ

Роман Рева здобув “бронзу” з ушу на Всесвітніх іграх у США: він – випускник університету Переяслава

Роман Рева – випускник переяславського університету. Він приніс Україні бронзову медаль на Всесвітніх іграх.

29-річний випускник факультету фізичної культури, спорту і здоров’я Університету Григорія Сковороди в Переяславі Роман Рева 12 липня здобув бронзову медаль з ушу на Всесвітніх іграх-2022. Він виступав у дисципліні Чан Цюань (один із підрозділів Таолу – бою проти невидимого суперника). Результат Романа – 9,253 бали. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт університету.

Всесвітні ігри, у яких брав участь Роман Рева, — це міжнародні комплексні змагання з видів спорту, що не входять до програми Олімпійських ігор, але проводяться під патронатом МОК. Цьогоріч вони проходять у місті Бірмінгем (США), триватимуть до 17 липня. Наразі Україна здобула вже 24 медалі, з яких 9 – золоті, 6 – срібні та ще 9 – бронзові.

“Золото” у дисципліні Чан Цюань виборов індонезієць Едгар Хав’єр Марвело з результатом 9,533 бали, а “срібло” – представник Південної Кореї Хасунг Лі (9,503). Пропонуємо вам до перегляду виступ бронзового призера Романа Реви.

Нагадуємо, що Володимир Лісовець здобув два “золота” чемпіонату Європи з плавання серед юніорів. Він – студент переяславського університету.

Нагору