ЖИТТЯ

Жінка з Переяславщини на базарі ошукала продавчиню на 500 гривень: справа дійшла до суду

Жінка з Переяславщини ошукала продавчиню. Суд призначив покарання.

8 червня уродженка села Циблі (Циблівська ТГ) на ярмарку в Києві ошукала продавчиню на 500 гривень. 27 червня справу розглянули в суді. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на відповідний вирок.

Як все було? Обвинувачена підійшла до овочевої лавки та замовила у продавчині огірки на 32 гривні. Продавчиня на деякий час відволіклась, а коли настав час розплачуватись, шахрайка сказала, що вже розрахувалась 500-гривневою купюрою. Продавчиня, нічого не підозрюючи, віддала “решту” – 468 гривень.

Розгляд справи. Обвинувачена беззаперечно визнала свою провину, тож суд пом’якшив покарання. Ошукана продавчиня погодилась на розгляд обвинувального акту у спрощеному варіанті та написала заяву, що претензій не має, адже збиток відшкодували у повному обсязі.

Вирок. Суд визнав уродженку Цибель винною у вчиненні правопорушення, передбаченого статтею ч. 1 ст. 190 КК України (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство). Призначив їй покарання у вигляді 200 годин громадських робіт.

Нагадаємо, що на Переяславщині 16 липня дві жінки вкоротили собі віку. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору