ЖИТТЯ

“Дніпро” не зумів зупинити Семенівку: огляд туру чемпіонату з футболу

Лідери чемпіонату Переяславщини з футболу здобули перемоги. Огляд четвертого туру.

Вчора, 16 липня, відбувся четвертий тур чемпіонату Переяславщини з футболу. Семенівка та Вовчків продовжили свій безпрограшний шлях. А “Переяслав” переміг у міському дербі. Детальніше про це розповість Інформатор.

“Дніпро” (Дівички) – Семенівка (Студениківська ТГ) 1:2 (Скрипник, 82 – Висоцький, 59 (пен.), Савченко, 71)

“Дніпро” на центральний матч туру вийшов надмотивованим. І саме завдяки своїй самовідданості на рівних боровся із діючим чемпіоном району в першому таймі. Однак у другому Семенівка увімкнула оберти й почала добряче притискати дівичківців до власних воріт. Одна зі швідких атак завершилася тим, що господарям не залишалося нічого, окрім того, що фолити у власному штрафному майданчику. Невдовзі “Дніпро” пропустив вдруге. І, як і в матчі із “Переяславом”, спромігся лише на “гол престижу”.

“Переяслав” – “Бурти” (Переяслав) 3:2 (Лисенко, 55, 88, Столяренко, 65 – Устич, 26, Середа М., 90)

“Бурти” не просто розмочили лік голів у цьогорічному чемпіонаті, а й нав’язали боротьбу “Переяславу”. Після досить нудного першого тайму вони перемагали з мінімальним рахунком. Однак у другій половині зустрічі “Переяслав” все-таки показав свій клас, забивши тричі. Красивенний гол Максима Середи на останніх хвилинах навряд чи втішив “Бурти”. Вони досі не здобули жодного очка. А “Переяслав” тим часом потроху наближається до лідерів. У наступному турі його проекзаменує Семенівка.

Вовчків (Переяславська ТГ) – Лецьки (Циблівська ТГ) 8:2 (Ковальов, 6, Розовик, 12, 37, Запісочний, 19, 25, 32, Приходько, 47, 80 – Фесан, 61, Курило Г., 68)

Вовчків зробив необхідне: переміг і покращив статистику забитих та пропущених м’ячів. Тепер різниця така ж, як і у Семенівки – плюс 13. Щоправда, у Семенівки на один забитий м’яч більше. Однак ці підрахунки не мають особливого значення. Адже навіть якщо команди і другий очний поєдинок завершать внічию, при цьому на рівних йтимуть до кінця чемпіонату, то долю турніру визначить “золотий” матч.

Виконав своє завдання і Олег Розовик. Він оформив дубль й із 7 м’ячами закріпився на першому місці серед найкращих бомбардирів турніру.

Нагадаємо, що в минулому турі Семенівка та Вовчків не змогли визначити кращого. Огляд – за посиланням.

Віталій Усик

Нагору