ЖИТТЯ

Зламаний паркан, іграшкові пістолети та наркотики: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 16 липня переяславські поліцейські мали 23 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 16 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 23 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

12:40. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявниця повідомила, що зранку відома їй людина біля магазину зламала паркан. За цим фактом поліціянти опитали учасників події та відібрали заяву і пояснення.

14:22. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення про те, що малолітні на майданчику стріляють з іграшкових пістолетів по інших дітях. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що конфлікт вирішили. З дітьми та їхніми батьками провели профілактичну бесіду.

16:46. Переяслав. Під час патрулювання поліцейські затримали чоловіка, у якого виявили 3 грами сухої подрібненої речовини схожої на канабіс. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). 

18:20. Вінинці (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що її побив сусід у стані алкогольного сп’яніння. Медична допомога не знадобилася. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Строкові (Студениківська ТГ) та Виповзках (Ташанська ТГ).

Нагадаємо, що 16 липня на Переяславщині також сталося два самогубства. Деталі – за посиланням.

Нагору