ЖИТТЯ

У Переяславі на безкоштовні курси з англійської мови набрали групи за один день

У Переяславі проводитимуть безкоштовні курси з англійської мови. Місць в групах не залишилось.

У Переяславській публічній бібліотеці проводитимуть безкоштовні заняття з вивчення англійської мови для початківців. Викладатиме Анжеліка Степанковська, студентка філологічного факультету (англійська мова) Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку відділу культури і туризму міськради.

Заняття проводитимуть два рази на тиждень. По середах о 14:00 – для дітей, а для дорослих о 15:15. По п’ятницях – для змішаної групи о 14:00.

Тетяна Майстренко, директорка Переяславської публічної бібліотеки, розповіла, що оголошення про набір на курси опублікували лише вчора, 18 липня, і не очікували такої активності переяславців:

– Ми попередньо визначили, що в дитячій та дорослій групах буде по 10-12 осіб, але охочих виявилося дуже багато. Зараз у дитячій групі 16 учнів, а у дорослій – 14. Також створили резервну групу із 15 осіб. Поки що набір зупинили, адже в нас немає технічної можливості приймати більше людей, цього не дозволяє приміщення. Буде зустріч з іншим викладачем, тому, можливо, для резервної групи проводитиме заняття саме ця людина.

Нагадаємо, що у Переяславі також планують створити безкоштовні курси для підвищення рівня володіння українською мовою. Навчатися зможуть всі охочі містяни та переселенці.

Нагору