ЖИТТЯ

Стає все більше повідомлень щодо шахрайства на значні суми: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 19 липня переяславські поліцейські мали 26 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 19 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 26 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:25. Переяслав. Поліції повідомили, що зупинили вантажівку DAF, яка перевозила чорнозем без відповідних документів. Прибувши на місце події, поліціянти встановили, що всі документи насправді у належному стані.

9:46. Переяслав. Заявниця повідомила, що невідомі шахрайським способом заволоділи її 39 тисячами гривень. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство – заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою). 

11:50. Циблі (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що 12 липня її собаку покусав інший собака породи алабай. Подію передадуть на розгляд дільничому офіцеру поліції.

12:04. Дем’янці (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що 26 квітня замовила на сайті Ukrbay.com ноутбук та оплатила 29 469 гривень. До цього часу замовлення чи повернення коштів не отримала. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство – заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою).

15:41. Циблі (Циблівська ТГ). Поліції повідомили, що чоловік, видавши себе за таксиста, заволодів 1000 гривень заявника за поїздку, але замовлення не виконав. Телефоном заявник розповів, що звернувся для інформування та поки що не писатиме заяву, оскільки таксист повернув гроші.

19:24. Переяслав. Поліція виявила автомобіль ВАЗ, яким незаконно заволоділи в Дарницькому районі Києва. Авто перебуває у розшуку. Наразі встановлюють всі обставини події.

Також за добу поліція зареєструвала три смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі, Вовчкові (Переяславська ТГ) та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 18 липня на Переяславщині в будинок проник чоловік. Його особу встановили.

Нагору