ЖИТТЯ

Незаконне проникнення у будинок та “банківське” шахрайство: як минули дві доби для поліції Переяслава

За дві доби переяславські поліцейські мали 34 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 17 та 18 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 34 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

17 липня, 23:37. Переяслав. Заявниця повідомила поліції про те, що її побив чоловік, забрав дитину та пішов у невідомому напрямку. За цим фактом склали адміністративний протокол за статтею 183 КУпАП (Завідомо неправдивий виклик пожежної охорони, поліції, швидкої медичної допомоги або аварійних служб).

18 липня, 10:20. Положаї (Ташанська ТГ). Поліції повідомили про те, що в будинок проникла невідома людина. Під час перевірки особу встановили. Це зробив чоловік 1968 р.н., який проживає у селі Гребля (Переяславська ТГ). За цим фактом відкрили кримінальне провадження ч 1 ст.162 (Незаконне проникнення до житла чи до іншого володіння особи, незаконне проведення в них огляду чи обшуку, а так само незаконне виселення чи інші дії, що порушують недоторканність житла громадян). 

11:06. Гайшин (Переяславська ТГ). Заявник повідомив, що до нього зателефонувала людина, яка представилась працівником банку та, обманувши його, заволоділа грошима з карти у сумі 643 гривні. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

14:39. Переяслав. Поліції надійшло повідомлення, що біля лікарні викрали велосипед. За цим фактом поліціянти відібрали заяву та пояснення.

22:44. Переяслав. Поліції повідомили, що п’яний велосипедист в’їхав у авто Volkswagen Golf. За цим фактом поліціянти відібрали заяву про нерозгляд ситуації.

Також за дві доби поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Стовп’ягах (Дівичківська ТГ) та Великій Каратулі (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 16 липня у Переяславі в чоловіка виявили наркотики. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору