ЖИТТЯ

На автостанції викрали сумку з речами, шахраї зламують сторінки в соцмережах: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 20 липня переяславські поліцейські мали 20 викликів. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 20 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 20 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:47. Переяслав. Поліції повідомили, що біля ДРАЦСу водій авто Lanos не впорався з керування на в’їхав у паркан. Швидка не знадобилася. За цим фактом поліція відібрала заяву про нерозгляд.

10:42. Переяслав. Надійшло повідомлення про те, що біля магазину у припарковане авто Slavuta в’їхав джип. За цим фактом поліціянти відібрали заяву про нерозгляд повідомлення.

12:55. Переяслав. Заявник повідомив поліції про те, що у нього на автостанції викрали сумку, в якій були особисті речі. За цим фактом поліція відібрала заяву. Наразі триває додаткова перевірка.

14:17. Переяслав. Поліції повідомили про крадіжку велосипеда. За цим фактом проводять перевірку.

15:30. Соснова (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що у її чоловіка зламали сторінку Telegram. Шахраї просять від його імені надіслати кошти. Таке ж повідомлення надійшло о 19:12 з Переяслава. Заявниця зазначила, що зламали Telegram-акаунт її мами та розсилають повідомлення про переказ коштів. Матеріальної шкоди заявникам шахраї не заподіяли.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Світанку (Циблівська ТГ) та Дівичках (Дівичківська ТГ).

Нагадаємо, що 19 липня у Переяславі невідомі особи шахрайським способом заволоділи 39 тисячами гривень. Деталі дізнавайтесь тут. 

Нагору