ЖИТТЯ

На Київщині поліція викрила сутенера: відео затримання

Поліція Київщини викрила організатора будинку розпусти. На роботу вербували дівчат, які через війну опинились у скруті.

Правоохоронці Київщини провели обшуки на орендованій квартирі, де жінки віком від 20 до 30 років надавали послуги сексуального характеру. Встановили, що організатором бізнесу був 22-річний чоловік з Києва. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку поліції Київської області.

Працював сутенер через месенджери, де розміщував оголошення про послуги, а також організовував зустрічі з дівчатами. Викрили злочинну діяльність лиходія працівники управління міграційної поліції Київщини та слідчі Броварського районного управління поліції.

Під час обшуків правоохоронці вилучили готівку, “чорну” бухгалтерію, а також інші речові докази, які підтверджують причетність чоловіка до вчинення злочину. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом зайняття сутенерством (ч.2 ст.303 ККУ). Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років.

Нагадаємо, що 21 липня на Переяславщині у чоловіка виявили 5 грамів канабісу. Про інші події поліцейської доби – за посиланням.

Нагору