ЖИТТЯ

У селі погоріла електротехніка, авто в’їхало в огорожу: як минула доба для поліції Переяслава

За добу 21 липня переяславські поліцейські мали 22 виклики. Що траплялося у нашому місті та навколишніх селах.

Протягом 21 липня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:39. Переяслав. Поліції повідомили, що авто Toyota в’їхало в металеву огорожу. За цим фактом на водія склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

12:00. Вінинці (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що тиждень тому з його будинку викрали цеглу та інструменти. За цим фактом відібрали заяву та пояснення.

31:51. Семенівка (Студениківська ТГ). Надійшло повідомлення, що на вулиці через перенапругу погоріла техніка. Інформацію передали черговому оператору РЕМ та офіцеру громади.

14:47. Пристроми (Студениківська ТГ). Поліціянти зупинили чоловіка 1991 р.н. та під час поверхневої перевірки виявили 5 грамів подрібненої сухої речовини, зовні схожої на канабіс. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

19:00. Переяслав. Поліція виявила чоловіка, який зберігає наркотики за місцем проживання. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309.

19:44. Виповзки (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила поліції, що сусід палить на городі шини, а дим йде в її бік. За цим фактом поліція відібрала письмову заяву та пояснення.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Веселому (Дівичківська ТГ) та Харківцях (Переяславська ТГ).

Нагадаємо, що 20 липня до поліції надійшли два повідомлення про зламані сторінки в Telegram. Деталі дізнавайтесь тут.

Нагору