ЖИТТЯ

Перегляд мультика, музичний вечір та зібрання просвітницького центру: як провести літні дні в Переяславі

У Переяславі можна із користю провести літні дні та трішки відпочити. Для дітей покажуть мультик, а дорослі зможуть насолодитись живою музикою.

Жителі Переяслава можуть провести п’ятницю та суботу цікаво й продуктивно. Інформатор зібрав анонси музичних вечорів, ярмарків та інших дійств, які можуть зацікавити містян.

Організовані заходи проводяться з дотриманням вимог зазначених у протоколі №143 засідання оперативного штабу Ради оборони Київської області від 30.06.2022 року та згідно з Порядком проведення масових заходів на території Київської області в умовах правового режиму воєнного стану, затвердженого протоколом №145 від 7.07.2022 року.

ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЦЕНТР. НОВА СТОРІНКА ІСТОРІЇ

Де: Переяслав, вулиця Шевченка, 3

Коли: 22 липня, 13:00

Ціна: безкоштовно

На території просвітницького центру відбудеться презентація нового сезону цікавих звершень та крутих івентів. Це буде, скоріше, дружня зустріч.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТИКА “МОРСЬКЕ ЧУДОВИСЬКО”

Де: Переяслав, другий корпус Центрц культури і мистецтв (колишній РБК)

Коли: 22 липня, 17:00

Ціна: безкоштовно

Особливо цікавим та веселим цей захід стане для малечі. Їм покажуть фантастичний мультик під назвою “Морське чудовисько”.

Музичний вечір

Де: Переяслав, парк імені Тараса Шевченка

Коли: 23 липня, 19:00

Ціна: безкоштовно

У суботу ввечері для містян виступить кавер-бенд “Радограй”. Організовують цей захід міський відділ культури та ЦКМ.

Нагадаємо, що 21 липня у Переяславі підлітки долучились до фарбування деталей для скейтпарку. Як це було, дивіться у відеосюжеті.

Нагору